Giriş Kayıt
Jolie Ledford

Jolie Ledford


Oyuncu

Jolie Ledford, oyuncu. And the Tiara Goes To... (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu 4.1 74
2017 Aile Oyuncu    
2016 Aile Oyuncu 5.0 33
2015 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 5
2014 Romantik Oyuncu 6.4 164
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,212) Den of Thieves (2,834) Maze Runner: The Death Cure (2,536) Hostiles (1,946) Winchester (1,748) A martfüi rém (1,629) Bleeding Steel (1,557) 12 Strong (1,383) The Commuter (1,271) Submergence (642)
Dizi Altyazıları
Westworld (11,290) La casa de papel (7,467) The Big Bang Theory (3,465) Gotham (3,023) Supernatural (2,952) The Terror (2,719) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,687) Arrow (2,068) The Flash (1,388) Vikings (1,386)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018