Giriş Kayıt
Karri Davis

Karri Davis


Oyuncu

Karri Davis, oyuncu. Teach a Bird to Talk (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.3 1,415
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,212
2016 Dram Oyuncu 5.3 4,756
2016 Komedi Oyuncu 6.7 35,855
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 147,431
2015 Biyografi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.5 25,315

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 142,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017