Giriş Kayıt
Karri Davis

Karri Davis


Oyuncu

Karri Davis, oyuncu. Teach a Bird to Talk (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.2 1,218
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,212
2016 Dram Oyuncu 5.3 4,645
2016 Komedi Oyuncu 6.7 34,501
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 144,744
2015 Biyografi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.5 24,965

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 141,850
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017