Giriş Kayıt
Karri Davis

Karri Davis


Oyuncu

Karri Davis, oyuncu. Teach a Bird to Talk (2017) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.4 2,237
2016 Korku Oyuncu 4.6 1,212
2016 Dram Oyuncu 5.3 5,464
2016 Komedi Oyuncu 6.7 41,060
2015 Biyografi Oyuncu 7.9 157,104
2015 Biyografi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.5 26,215

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 147,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018