Giriş Kayıt
Robert T. McDorman

Robert T. McDorman


Oyuncu

Robert T. McDorman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,764
2015 Romantik Oyuncu 5.4 328
2015 Komedi Oyuncu 5.7 1,004
2015 Komedi Oyuncu 5.6 7,826

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Oyuncu 6.7 26,718
2014 Oyuncu 7.3 998

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,526
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018