Giriş Kayıt
Shreyas Jain

Shreyas Jain


Senarist

Shreyas Jain, senarist. Dangal (2016), Bareilly Ki Barfi (2017), Ittefaq (2017), Bhoothnath Returns (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Senarist 7.3 5,490
2017 Komedi Senarist 7.5 6,564
2016 Aksiyon Senarist 8.5 92,480
2014 Aksiyon Senarist 4.4 3,103
2014 Komedi Senarist 6.9 3,537
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018