Giriş Kayıt
Shreyas Jain

Shreyas Jain


Senarist

Shreyas Jain, senarist. Dangal (2016), Bareilly Ki Barfi (2017), Bhoothnath Returns (2014), Ittefaq (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Senarist 7.5 1,897
2017 Komedi Senarist 7.5 3,860
2016 Aksiyon Senarist 8.6 75,690
2014 Aksiyon Senarist 4.4 3,103
2014 Komedi Senarist 6.9 3,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017