Giriş Kayıt
Nikhil Mehrotra

Nikhil Mehrotra


Senarist

Nikhil Mehrotra, senarist. Dangal (2016), Ittefaq (2017), Bhoothnath Returns (2014), Kill Dil (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Senarist 7.3 5,529
2016 Aksiyon Senarist 8.5 92,695
2016 Aksiyon Senarist 5.1 674
2014 Aksiyon Senarist 4.4 3,103
2014 Komedi Senarist 6.9 3,537
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018