Giriş Kayıt
Sonya Delormier

Sonya Delormier


Oyuncu

Sonya Delormier, oyuncu. Sloe Pink: Tofu_cherry_k0la (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.7 140
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.9 8
2014 Dram Oyuncu 6.0 1,660

Şampiyon
2010 Dram Oyuncu 7.2 23,035
Dizi Altyazıları
Westworld (8,225) The 100 (3,693) The Expanse (3,174) La casa de papel (2,445) Colony (1,868) The Crossing (1,864) 12 Monkeys (1,571) Genius (1,398) Luke Cage (1,359) Vikings (1,252)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018