Giriş Kayıt
Steven Lindsay

Steven Lindsay


Oyuncu

Steven Lindsay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.9 18
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658
2015 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,423
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,447

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.5 106,814
2014 Dram Oyuncu 6.1 449
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,412
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 Komedi Oyuncu 4.4 965

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,916

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Oyuncu 5.4 20,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017