Giriş Kayıt
Steven Lindsay

Steven Lindsay


Oyuncu

Steven Lindsay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.9 18
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,764
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,941

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Oyuncu 6.4 113,732
2014 Komedi Oyuncu 6.7 25,650
2014 Dram Oyuncu 6.0 532
2014 Oyuncu 7.3 998
2014 Komedi Oyuncu 4.4 965

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,568

Bizim Evin Erkeği
2005 Aksiyon Oyuncu 5.4 20,645
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017