Giriş Kayıt
Yi-Sook Seo

Yi-Sook Seo


Oyuncu

Yi-Sook Seo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.9 37
2017 Suç Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.5 8
2015 Dram Oyuncu 9.2 49
2015 Dram Oyuncu 7.1 7
2015 Komedi Oyuncu 7.9 32
2014 Dram Oyuncu 7.4 26
2014 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018