Giriş Kayıt
Yi-Sook Seo

Yi-Sook Seo


Oyuncu

Yi-Sook Seo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.8 10
2016 Dram Oyuncu 8.5 8
2015 Dram Oyuncu 9.2 49
2015 Dram Oyuncu 7.1 7
2015 Komedi Oyuncu 7.9 32
2014 Dram Oyuncu 7.4 26
2014 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017