Giriş Kayıt
Hassen Monisha

Hassen Monisha


Oyuncu

Hassen Monisha, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu 5.8 146
2017 Komedi Oyuncu 5.6 2,356
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,537
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,162
Dizi Altyazıları
Westworld (10,399) The 100 (3,220) The Expanse (2,621) La casa de papel (2,475) 12 Monkeys (2,257) The Crossing (2,192) Into the Badlands (1,814) Colony (1,475) Vikings (1,247) Legion (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018