Giriş Kayıt
Hassen Monisha

Hassen Monisha


Oyuncu

Hassen Monisha, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu 5.8 144
2017 Komedi Oyuncu 5.6 2,356
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,537
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,162
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018