Giriş Kayıt
Teagan Sirset

Teagan Sirset


Oyuncu

Teagan Sirset, oyuncu. Notorious (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 1.7 422
2016 Gerilim Oyuncu 5.2 250
2016 Korku Oyuncu 5.2 3,218
2015 Dram Oyuncu 5.4 85
2015 Aile Oyuncu 4.8 43
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018