Giriş Kayıt
Taj Gill

Taj Gill


Oyuncu

Taj Gill, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.5 1,459
2017 Komedi Oyuncu 5.1 564
2016 Dram Oyuncu 5.8 15,340

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2015 Macera Oyuncu 4.4 672
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,537
2012 Dram Oyuncu 6.9 45,315
2011 Komedi Oyuncu 5.8 9,418
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017