Giriş Kayıt
Gaurav Nanda

Gaurav Nanda


Oyuncu

Gaurav Nanda, oyuncu. Heroine (2012) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.6 8
2012 Dram Oyuncu 5.0 3,193
2010 Komedi Oyuncu 5.1 3,043
2010 Komedi Oyuncu 5.0 3,031
2008 Komedi Oyuncu 6.1 937
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018