Giriş Kayıt
Vincent Leong

Vincent Leong


Oyuncu

Vincent Leong, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,354
2015 Komedi Oyuncu 4.9 271
2015 Komedi Oyuncu 7.6 24
2015 Aksiyon Oyuncu 8.4 18
2015 Komedi Oyuncu 5.6 14
2014 Komedi Oyuncu 3.8 1,413
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018