Giriş Kayıt
Justin McGriff

Justin McGriff


Oyuncu

Justin McGriff, oyuncu. Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,179
2017 Komedi Oyuncu 5.3 115
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 60,494

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 69,332

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 71,298
2016 Komedi Oyuncu 4.7 56,000
Dizi Altyazıları
Westworld (4,487) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,585) Colony (1,391) Goliath (1,199) Cloak & Dagger (1,197) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (762)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018