Giriş Kayıt
Justin McGriff

Justin McGriff


Oyuncu

Justin McGriff, oyuncu. Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.3 115
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 55,309

Gizli Güzellik
2016 Dram Oyuncu 6.8 65,782

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 68,511
2016 Komedi Oyuncu 4.7 54,054
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018