Giriş Kayıt
Tom Bauer

Tom Bauer


Oyuncu

Tom Bauer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasırga Denizi
2014 Macera Oyuncu 7.2 6,603

Arkadaş 2: Büyük Miras
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 288

Grip
2013 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.7 3,402
2013 Aksiyon Çeşitli    
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 4,170

Kule
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,379
2012 Animasyon Çeşitli 7.9 898
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 21,308
2008 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
8.3 3,112
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017