Giriş Kayıt
Dianne Starkey

Dianne Starkey


Oyuncu

Dianne Starkey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 72,241

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 11,287

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 73,995
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 1,964

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Oyuncu 3.5 52,859

Kör Nokta
2009 Biyografi Oyuncu 7.7 236,185
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017