Giriş Kayıt
Dianne Starkey

Dianne Starkey


Oyuncu

Dianne Starkey, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

5. Dalga
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 69,717

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Oyuncu 5.1 10,933

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 72,774
2015 Biyografi Oyuncu 6.6 1,964

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Oyuncu 3.5 52,262

Kör Nokta
2009 Biyografi Oyuncu 7.7 233,164
- Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017