Giriş Kayıt
Kotteti Giridhar Kumar

Kotteti Giridhar Kumar


Animasyon

Kotteti Giridhar Kumar, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Animasyon 7.3 3,899

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Animasyon 6.6 9,124

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Animasyon 5.4 1,116

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 5.6 5,163

Uçaklar
2013 Animasyon Animasyon 5.7 38,211

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 Korku Animasyon 5.7 3,050
2009 Animasyon Animasyon 2.5 435

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Animasyon 6.6 1,850
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018