Giriş Kayıt
Kotteti Giridhar Kumar

Kotteti Giridhar Kumar


Animasyon

Kotteti Giridhar Kumar, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Animasyon 7.3 3,899

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Animasyon 6.6 9,124

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Animasyon 5.4 1,116

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 5.6 5,163

Uçaklar
2013 Animasyon Animasyon 5.8 36,307

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 Korku Animasyon 5.7 3,050
2009 Animasyon Animasyon 2.5 435

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Animasyon 6.6 1,850
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,782) Live by Night (6,272) Hidden Figures (5,486) Rogue One (4,933) Split (4,609) Paterson (3,834) Assassin's Creed (3,809) Patriots Day (3,604) Allied (3,377) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017