Giriş Kayıt
Kotteti Giridhar Kumar

Kotteti Giridhar Kumar


Animasyon

Kotteti Giridhar Kumar, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tinker Bell ve Canavar Efsanesi
2014 Animasyon Animasyon 7.3 3,899

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Animasyon 6.6 9,124

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Animasyon 5.4 1,116

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Animasyon 5.6 5,163

Uçaklar
2013 Animasyon Animasyon 5.8 36,582

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 Korku Animasyon 5.7 3,050
2009 Animasyon Animasyon 2.5 435

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Animasyon 6.6 1,850
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017