Giriş Kayıt
Jean Yves Morel

Jean Yves Morel


Oyuncu

Jean Yves Morel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Kendinden Bahset
2012 Oyuncu 6.3 577

Özgür Adamlar
2011 Dram Oyuncu 6.7 1,097

Altıncı Kattaki Kadınlar
2010 Komedi Oyuncu    

Moda Kurbanı
2009 Komedi Oyuncu 4.0 135
2008 Komedi Oyuncu 5.3 427
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018