Giriş Kayıt
Electa Rawls

Electa Rawls


Oyuncu

Electa Rawls, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 5,578

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 15,036

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 59,552
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2007 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.5 4,538
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,854) Live by Night (6,466) Hidden Figures (5,535) Rogue One (4,985) Split (4,648) Paterson (3,883) Assassin's Creed (3,842) Patriots Day (3,669) Allied (3,393) Passengers (1,546)
Dizi Altyazıları
Legion (9,152) Arrow (5,436) The 100 (3,401) The Flash (3,321) The Expanse (3,051) Colony (2,427) Designated Survivor (2,311) Vikings (1,888) The Last Kingdom (1,885) The Originals (1,834)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017