Giriş Kayıt
Electa Rawls

Electa Rawls


Oyuncu

Electa Rawls, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pastoral Amerika
2016 Suç Oyuncu 6.1 9,650

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 17,714

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 65,868
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
2007 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.5 4,538
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017