Giriş Kayıt
Brittany Savoie

Brittany Savoie


Oyuncu

Brittany Savoie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.3 15,547
2016 Korku Oyuncu 4.2 308

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,241
2015 Komedi Oyuncu 6.5 56,977
2014 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017