Giriş Kayıt
Motokatsu Suzuki

Motokatsu Suzuki


Oyuncu

Motokatsu Suzuki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Sükût
2016 Dram Oyuncu 7.4 34,791
2015 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,286
2013 Komedi Oyuncu 6.3 73
2012 Komedi Oyuncu 6.3 288
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 172
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,368) Arrow (4,963) The Flash (4,857) The Expanse (2,637) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,911) Colony (1,822) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017