Giriş Kayıt
Motokatsu Suzuki

Motokatsu Suzuki


Oyuncu

Motokatsu Suzuki, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2018 Suç Oyuncu 6.3 10,114
2017 Aksiyon Oyuncu    

Sükût
2016 Macera Oyuncu 7.2 74,213
2016 Aksiyon Oyuncu 5.0 26
2015 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.1 151
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,286
2013 Komedi Oyuncu 6.3 73
2012 Komedi Oyuncu 6.3 288
2009 Aksiyon Oyuncu 5.8 172
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018