Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 6.7 123
2018 Komedi Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 5.3 4,191

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.4 17,205

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 5.9 91,846

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,729
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 9,728

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.5 230,628
2015 Biyografi Oyuncu 7.3 2,578
2014 Suç Oyuncu 7.2 3,015
Film Altyazıları
Rampage (12,984) Ready Player One (7,754) Escape Plan 2: Hades (1,810) Blockers (1,780) Tomb Raider (1,403) The Cured (719) Den 12. mann (590) Future World (577) Black Panther (495) Red Sparrow (353)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,108) The 100 (2,641) 12 Monkeys (2,066) La casa de papel (2,038) The Expanse (1,831) Into the Badlands (1,671) The Crossing (1,642) Legion (1,070) Vikings (1,059) Supernatural (919)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018