Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.4 2,552

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.2 11,555

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 6.0 71,641
2016 Dram Oyuncu 6.3 1,010
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 4,607

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 197,178
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 1,453
2014 Suç Oyuncu 7.1 2,741
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017