Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.5 1,668

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 9,167

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 6.0 66,331
2016 Dram Oyuncu 7.2 186
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 2,039

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 189,783
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 581
2014 Suç Oyuncu 7.1 2,741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017