Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.4 3,393

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.3 14,200

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 6.0 79,701

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,772
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 7,205

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 209,298
2015 Biyografi Oyuncu 7.3 1,994
2014 Suç Oyuncu 7.2 2,885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017