Giriş Kayıt
Richard Jones

Richard Jones


Oyuncu

Richard Jones, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 5.4 3,170

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.3 13,180

Çılgın İhtiyar
2016 Komedi Çeşitli 6.0 77,123
2016 Dram Oyuncu 6.2 1,599
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 6,610

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Oyuncu 6.6 205,152
2015 Biyografi Oyuncu 7.3 1,844
2014 Suç Oyuncu 7.2 2,885
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017