Giriş Kayıt
William R Phillips

William R Phillips (38)


Oyuncu

William R Phillips, 24 Haziran 1979 New Castle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Shortcut to Salvation (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1979
Doğum Yeri: New Castle, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 5.3 1,357

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 35 Komedi Oyuncu 5.6 108,132

Seni Seviyorum New York
2008 29 Komedi Oyuncu 6.3 41,284

Kötü Kızlar
2004 25 Komedi Oyuncu 7.0 273,223

Tatlı Yalanlar
1997 18 Komedi Oyuncu 6.2 36,259
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017