Giriş Kayıt
William R Phillips

William R Phillips (37)


Oyuncu

William R Phillips, 25 Haziran 1979 New Castle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Shortcut to Salvation (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1979
Doğum Yeri: New Castle, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 5.3 1,357

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 35 Komedi Oyuncu 5.7 104,263

Seni Seviyorum New York
2008 29 Komedi Oyuncu 6.3 40,811

Kötü Kızlar
2004 25 Komedi Oyuncu 7.0 262,880

Tatlı Yalanlar
1997 18 Komedi Oyuncu 6.2 35,348
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017