Giriş Kayıt
William R Phillips

William R Phillips (37)


Oyuncu

William R Phillips, 25 Haziran 1979 New Castle, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. () yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Haziran 1979
Doğum Yeri: New Castle, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 5.3 1,357

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 35 Komedi Oyuncu 5.7 101,480

Seni Seviyorum New York
2008 29 Komedi Oyuncu 6.3 40,337

Kötü Kızlar
2004 25 Komedi Oyuncu 7.0 255,748

Tatlı Yalanlar
1997 18 Komedi Oyuncu 6.1 34,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017