Giriş Kayıt
Ian Harding

Ian Harding


Oyuncu

Ian Harding, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Çeşitli 6.3 57,132
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 345,382
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 137,672
2011 Macera Çeşitli 7.5 266,239

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 93,653
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017