Giriş Kayıt
Ian Harding

Ian Harding


Oyuncu

Ian Harding, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Çeşitli 6.3 59,411
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 357,149
2013 Aksiyon Çeşitli 6.6 141,275
2011 Macera Çeşitli 7.5 272,585

Kurt Adam
2010 Dram Çeşitli 5.8 94,837
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018