Giriş Kayıt
Billy Badalato

Billy Badalato


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Billy Badalato, yapım yöneticisi, yapımcı. Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Yaratık: Diriliş (1997), Schmidt Hakkında (2002), Last Vegas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 87,766
2017 Suç Yapımcı
Senarist
4.3 35
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 115,733

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 159,300

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 21,614

Suikast
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 24,890

Sevgili John
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 118,110

Kardeşler
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 96,552

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 93,170

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 226,581

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 74,661

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 113,137

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Çeşitli 5.7 192,877

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 96,096

Görev Mars
2000 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 64,205

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 61,209

Mafya
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 13,091

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 194,695

Kırık Ok
1996 Aksiyon Çeşitli 6.0 81,937
1995 Komedi 0 6.8 2,725
1995 Macera 0 5.8 2,673

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Çeşitli 6.6 73,442
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 49,170

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 86,469

Ates kuslari
1990 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,816

Etki Altında
1990 Suç Çeşitli 6.2 5,919

Düşler Tarlası
1989 Dram Taşıma Bölümü 7.5 93,482
1987 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.0 693
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 241,117

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Çeşitli 6.4 20,846

Kedi Kız
1982 Dram Çeşitli 6.1 15,776

Gece Şahini
1981 Aksiyon Çeşitli 6.4 13,517
1981 Komedi Çeşitli 6.1 3,743

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Çeşitli 6.1 4,369
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,242) Blade Runner 2049 (3,198) Jigsaw (2,335) Geostorm (2,106) Last Flag Flying (1,634) The Man from Earth: Holocene (1,421) Dunkirk (1,192) It (972) The Foreigner (937) Justice League (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,894) Black Mirror (5,204) Shameless (5,073) The Big Bang Theory (3,082) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,000) Star Trek: Discovery (2,941) Supernatural (2,888) The X Files (2,048) The Gifted (1,670) The Blacklist (1,546)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018