Giriş Kayıt
Billy Badalato

Billy Badalato


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Billy Badalato, yapım yöneticisi, yapımcı. Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Yaratık: Diriliş (1997), Schmidt Hakkında (2002), Last Vegas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi    
2017 Suç Yapımcı
Senarist
4.3 35
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 111,805

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 153,889

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 20,080

Suikast
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 24,598

Sevgili John
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 112,024

Kardeşler
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 92,573

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 90,809

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 219,585

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 71,935

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 110,579

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Çeşitli 5.7 183,754

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 92,949

Görev Mars
2000 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 62,369

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 59,005

Mafya
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 12,833

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 180,865

Kırık Ok
1996 Aksiyon Çeşitli 6.0 79,810
1995 Komedi 0 6.8 2,725
1995 Macera 0 5.8 2,673

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Çeşitli 6.6 70,471
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 47,585

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 82,987

Ates kuslari
1990 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,816

Etki Altında
1990 Suç Çeşitli 6.2 5,847

Düşler Tarlası
1989 Dram Taşıma Bölümü 7.5 89,829
1987 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.0 693
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 230,007

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Çeşitli 6.4 19,704

Kedi Kız
1982 Dram Çeşitli 6.1 14,876

Gece Şahini
1981 Aksiyon Çeşitli 6.4 13,143
1981 Komedi Çeşitli 6.1 3,743

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Çeşitli 6.1 4,369
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017