Giriş Kayıt
Billy Badalato

Billy Badalato


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Billy Badalato, yapım yöneticisi, yapımcı. Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Yaratık: Diriliş (1997), Schmidt Hakkında (2002), Last Vegas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 58,244
2017 Suç Yapımcı
Senarist
4.3 35
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 114,004

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 157,107

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 20,080

Suikast
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 24,890

Sevgili John
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 115,531

Kardeşler
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 94,832

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 92,195

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 223,514

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 73,439

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 111,960

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Çeşitli 5.7 189,354

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 94,832

Görev Mars
2000 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 63,485

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 60,228

Mafya
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 13,091

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 190,703

Kırık Ok
1996 Aksiyon Çeşitli 6.0 81,005
1995 Komedi 0 6.8 2,725
1995 Macera 0 5.8 2,673

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Çeşitli 6.6 72,141
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 48,549

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 84,956

Ates kuslari
1990 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,816

Etki Altında
1990 Suç Çeşitli 6.2 5,919

Düşler Tarlası
1989 Dram Taşıma Bölümü 7.5 91,683
1987 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.0 693
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 236,574

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Çeşitli 6.4 20,846

Kedi Kız
1982 Dram Çeşitli 6.1 15,294

Gece Şahini
1981 Aksiyon Çeşitli 6.4 13,517
1981 Komedi Çeşitli 6.1 3,743

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Çeşitli 6.1 4,369
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017