Giriş Kayıt
Billy Badalato

Billy Badalato


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Billy Badalato, yapım yöneticisi, yapımcı. Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi (2007), Yaratık: Diriliş (1997), Schmidt Hakkında (2002), Last Vegas (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 99,946
2017 Suç Yapımcı
Senarist
4.3 35
2014 Kısa Metraj Yapımcı    
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 117,346

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 161,699

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.4 21,986

Suikast
2010 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 25,739

Sevgili John
2010 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 121,017

Kardeşler
2009 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 98,592

Yasak Krallık
2008 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.6 94,307

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 230,430

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.8 75,904

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 114,416

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Çeşitli 5.7 195,482

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.2 97,420

Görev Mars
2000 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 65,169

Çifte Tehlike
1999 Suç Çeşitli 6.4 62,415

Mafya
1998 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 13,091

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 199,487

Kırık Ok
1996 Aksiyon Çeşitli 6.0 83,076
1995 Komedi 0 6.8 2,725
1995 Macera 0 5.8 2,673

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Çeşitli 6.6 74,910
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 49,963

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Çeşitli 6.7 87,994

Ates kuslari
1990 Aksiyon Çeşitli 4.6 4,816

Etki Altında
1990 Suç Çeşitli 6.2 6,308

Düşler Tarlası
1989 Dram Taşıma Bölümü 7.5 95,512
1987 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.0 693
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 246,594

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Çeşitli 6.4 20,846

Kedi Kız
1982 Dram Çeşitli 6.1 16,326

Gece Şahini
1981 Aksiyon Çeşitli 6.4 14,115
1981 Komedi Çeşitli 6.1 3,743

İlk Isırıkta Aşk
1979 Korku Çeşitli 6.1 4,369
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018