Giriş Kayıt
Babyjohn Choi

Babyjohn Choi (31)


Oyuncu

Babyjohn Choi, 08 Aralık 1986 doğumlu oyuncu. Ip Man 3 (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1986
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 31 Komedi Oyuncu 4.9 36
2017 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,034
2017 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 253
2017 31 Komedi Oyuncu 5.8 13
2016 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 174

Ip Man 3
2015 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 32,407
2015 29 Romantik Oyuncu 6.6 25
2015 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,827
2015 29 Komedi Oyuncu 5.9 73
2015 29 Komedi Oyuncu 5.5 76
2014 28 Animasyon Oyuncu 6.3 131
2014 28 Fantastik Oyuncu 5.6 72
2014 28 Komedi Oyuncu 5.0 65
2013 27 Dram Oyuncu 7.0 288
2008 22 Komedi Oyuncu 5.3 230
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,875) Stronger (5,291) The Foreigner (3,929) Flatliners (3,592) Dunkirk (2,883) Beyond Skyline (2,070) American Made (1,936) Loving Vincent (1,672) Kingsman: The Golden Circle (1,665) It (1,556)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017