Giriş Kayıt
Babyjohn Choi

Babyjohn Choi (30)


Oyuncu

Babyjohn Choi, 08 Aralık 1986 doğumlu oyuncu. Ip Man 3 (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1986
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2016 30 Suç Oyuncu 4.6 122

Ip Man 3
2015 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 28,416
2015 29 Romantik Oyuncu 6.6 25
2015 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,638
2015 29 Komedi Oyuncu 5.9 73
2015 29 Komedi Oyuncu 5.5 76
2014 28 Animasyon Oyuncu 6.3 131
2014 28 Fantastik Oyuncu 5.6 72
2014 28 Komedi Oyuncu 5.0 65
2013 27 Dram Oyuncu 7.0 288
2008 22 Komedi Oyuncu 5.3 230
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017