Giriş Kayıt
Babyjohn Choi

Babyjohn Choi (30)


Oyuncu

Babyjohn Choi, 08 Aralık 1986 doğumlu oyuncu. Ip Man 3 (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1986
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Suç Oyuncu 5.2 32

Ip Man 3
2015 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 27,728
2015 29 Romantik Oyuncu 6.6 25
2015 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,625
2015 29 Komedi Oyuncu 5.9 73
2015 29 Komedi Oyuncu 5.5 76
2014 28 Animasyon Oyuncu 6.3 131
2014 28 Fantastik Oyuncu 5.6 72
2014 28 Komedi Oyuncu 5.0 65
2013 27 Dram Oyuncu 7.0 288
2008 22 Komedi Oyuncu 5.3 230
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,518) Assassin's Creed (5,530) Passengers (4,136) Doctor Strange (3,863) Allied (2,732) Split (2,478) Arrival (2,242) Forushande (2,038) xXx: Return of Xander Cage (1,956) Moana (1,764)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,919) Taboo (4,319) Arrow (3,575) Vikings (3,544) Blindspot (3,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,978) Suits (2,658) Legion (2,608) Black Sails (2,372) Sherlock (2,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017