Giriş Kayıt
Lily Ji

Lily Ji


Oyuncu

Lily Ji, oyuncu. Toz Ol (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 41,283
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 26

Toz Ol
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,298
2015 Komedi Oyuncu 5.4 23

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 271,395
Dizi Altyazıları
Westworld (7,917) The Flash (4,620) The 100 (4,302) La casa de papel (3,938) Legion (3,398) The Expanse (2,442) Supernatural (2,182) Krypton (1,782) The Big Bang Theory (1,772) Fear the Walking Dead (1,587)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018