Giriş Kayıt
Brian Conradsen

Brian Conradsen


Sanat Bölümü, Oyuncu, Özel Efekt

Brian Conradsen, sanat bölümü, oyuncu, Özel efekt. Nordvest (2013), Spies & Glistrup (2013), The Team (2015), Sorgenfri (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Sanat Bölümü 5.3 133
2015 Korku Sanat Bölümü 5.7 1,348
2015 Suç Sanat Bölümü 6.9 1,175

İkinci Bir Şans
2014 Dram Çeşitli 6.8 3,088
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 606

Kartel
2014 Dram Sanat Bölümü 6.2 569
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.0 851
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
5.6 467
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 1,358

İçimdeki Yabancı
2013 Gizem Sanat Bölümü    
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 2,694
2013 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.2 8
2012 Suç Sanat Bölümü 7.2 1,373

Kayıp Kimlik
2011 Gerilim Özel Efekt 6.1 1,692
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,192) Doctor Strange (6,733) Allied (6,381) Moana (4,829) John Wick: Chapter 2 (3,764) Lion (3,512) Arrival (3,170) Forushande (2,892) Hacksaw Ridge (2,237) Split (2,175)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,329) Supernatural (4,685) The Expanse (4,320) Vikings (4,003) Suits (3,634) The Big Bang Theory (2,483) Sherlock (2,463) Arrow (2,028) Legion (1,979) Black Sails (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017