Giriş Kayıt
John Scuderi

John Scuderi


Oyuncu

John Scuderi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.0 22
2016 Korku Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu 2.3 206
2015 Western Oyuncu 3.5 100
2015 Korku Oyuncu 2.2 482
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 228
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017