Giriş Kayıt
John Scuderi

John Scuderi


Oyuncu

John Scuderi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu 2.3 206
2015 Western Oyuncu 3.5 100
2015 Korku Oyuncu 2.2 482
2014 Aksiyon Oyuncu 3.1 228
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,181) Kidnap (4,219) The Fate of the Furious (3,986) The Boss Baby (2,770) Contratiempo (1,908) Dangal (1,758) The Great Wall (1,531) The LEGO Batman Movie (1,343) Get Out (1,341) The Shack (1,155)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,677) American Gods (5,938) Fargo (4,863) Lucifer (4,805) Into the Badlands (2,919) The 100 (2,917) Arrow (2,629) Twin Peaks (2,164) The Flash (1,913) 12 Monkeys (1,873)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017