Giriş Kayıt
Abigail Bailing

Abigail Bailing


Animasyon, Sanat Bölümü

Abigail Bailing, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.0 368

My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları
2015 Animasyon Animasyon 6.9 703
2014 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 1,567

My Little Pony: Arkadaşlık Sihirlidir
2010 Animasyon Animasyon 7.7 16,881
2010 Animasyon Animasyon 6.8 204
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017