Giriş Kayıt
Michael Busza

Michael Busza


Yapımcı

Michael Busza, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Gerilim Çeşitli    
2015 Dram Çeşitli 5.1 3,134
2014 Suç Çeşitli 6.8 9,200
2014 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Kidnap (5,422) Beauty and the Beast (4,785) The Fate of the Furious (2,424) The Boss Baby (1,770) Contratiempo (1,740) The Shack (1,587) Dangal (1,502) The Great Wall (1,211) Redivider (1,084) Get Out (1,059)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,791) Supernatural (4,872) Lucifer (3,975) Better Call Saul (3,584) Fargo (3,430) Into the Badlands (3,385) Twin Peaks (3,352) The 100 (2,237) 12 Monkeys (2,076) Doctor Who (1,955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017