Giriş Kayıt
Michael Busza

Michael Busza


Yapımcı

Michael Busza, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aslında Sen de Benim Gibisin
2017 Dram Çeşitli 6.3 1,993

Anne
2017 Aksiyon Çeşitli 5.9 24,084
2015 Dram Çeşitli 5.1 3,492
2014 Suç Çeşitli 6.8 10,974
2014 Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018