Giriş Kayıt
Jen Guitreau

Jen Guitreau


Oyuncu

Jen Guitreau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 66,543
2015 Korku Oyuncu 3.7 107
2015 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2014 Suç Oyuncu 6.8 8,859
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017