Giriş Kayıt
Jen Guitreau

Jen Guitreau


Oyuncu

Jen Guitreau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli    

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Çeşitli 4.2 4,938
2016 Suç Oyuncu 5.5 928

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 76,132
2015 Korku Oyuncu 3.7 107
2015 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2014 Suç Oyuncu 6.8 10,154
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017