Giriş Kayıt
Jen Guitreau

Jen Guitreau


Oyuncu

Jen Guitreau, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli    

Kabus Gecesi 3
2017 Korku Çeşitli 4.2 12,671
2016 Suç Oyuncu 5.5 1,228

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Oyuncu 6.1 87,305
2015 Korku Oyuncu 3.7 107
2015 Komedi Oyuncu 4.2 3,517
2014 Suç Oyuncu 6.8 11,066
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
Dizi Altyazıları
Westworld (10,540) The 100 (3,266) The Expanse (2,707) La casa de papel (2,524) 12 Monkeys (2,277) The Crossing (2,237) Into the Badlands (1,828) Colony (1,574) Vikings (1,280) Legion (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018