Giriş Kayıt
Woo-sik Choi

Woo-sik Choi (27)


Oyuncu

Woo-sik Choi, 26 Mart 1990 Güney Kore doğumlu oyuncu. Zombi Ekspresi (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1990
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Aksiyon Oyuncu 7.5 37,013
2017 Komedi Oyuncu 8.5 159
2017 Dram Oyuncu    

Zombi Ekspresi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 7.5 68,814
2015 Komedi Oyuncu 7.8 30
2014 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 252
2014 24 Dram Oyuncu 7.6 8
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 151
2013 Fantastik Oyuncu    

Gizli Görev
2013 23 Aksiyon Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    

Teugsusageonjeondamban TEN
2011 Gerilim Oyuncu    
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017