Giriş Kayıt
Emerick Martin

Emerick Martin


Oyuncu

Emerick Martin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 67,257

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 169,016

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Çeşitli 7.8 267,463

Kardeşim İçin
2013 Suç Oyuncu 6.8 87,783
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 247,647
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017