Giriş Kayıt
Emerick Martin

Emerick Martin


Oyuncu

Emerick Martin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 65,681

Kuralsız
2015 Macera Çeşitli 6.3 167,719

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Çeşitli 7.8 265,741

Kardeşim İçin
2013 Suç Oyuncu 6.8 87,105
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 245,755
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017