Giriş Kayıt
Perry Hinson

Perry Hinson


Oyuncu

Perry Hinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,522
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Komedi Oyuncu 6.0 94,233
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 190
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 430
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 17,791
Film Altyazıları
Gold (4,068) Get Out (2,446) Logan (1,974) La La Land (1,271) The Age of Shadows (1,246) Split (1,244) Rings (1,191) Zashchitniki (1,106) The Great Wall (982) Personal Shopper (842)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,571) The Blacklist (3,401) Into the Badlands (2,870) Fargo (2,647) The Last Kingdom (2,545) Doctor Who (2,133) The Expanse (1,616) Game of Thrones (1,596) Vikings (1,595) Supernatural (1,281)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017