Giriş Kayıt
Perry Hinson

Perry Hinson


Oyuncu

Perry Hinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,211
2015 Komedi Oyuncu 4.7 292
2015 Komedi Oyuncu 6.0 92,183
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 190
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 430
2014 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 17,382
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,465) Assassin's Creed (8,362) Doctor Strange (4,598) Allied (4,001) Moana (2,736) Forushande (2,499) Arrival (2,389) Split (2,359) Lion (1,999) Hacksaw Ridge (1,645)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017