Giriş Kayıt
Lauren Knutti

Lauren Knutti


Oyuncu, Kostümcü

Lauren Knutti, oyuncu, kostümcü. (2015) Son Efsane (2015), (2016) Lost in the Sun (2016), (2014) Hysteria (2014), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Çeşitli 8.9 18
2016 Komedi Kostüm Bölümü
   
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,764

Son Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 6.5 13,264
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Komedi Oyuncu 5.4 5,442

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Çeşitli 6.7 26,715
2014 Çeşitli 7.3 998
2014 Kısa Metraj 8.3 7
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 76,525
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018