Giriş Kayıt
Lauren Knutti

Lauren Knutti


Oyuncu, Kostümcü

Lauren Knutti, oyuncu, kostümcü. (2015) Son Efsane (2015), (2016) Lost in the Sun (2016), (2014) Hysteria (2014), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2016 Komedi Çeşitli 8.9 18
2016 Komedi Kostüm Bölümü
   
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,764

Son Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 6.5 12,971
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Komedi Oyuncu 5.5 4,613

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Çeşitli 6.7 26,464
2014 Çeşitli 7.3 998
2014 Kısa Metraj 8.3 7
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 76,286
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018