Giriş Kayıt
Lauren Knutti

Lauren Knutti


Oyuncu, Kostümcü

Lauren Knutti, oyuncu, kostümcü. (2015) Son Efsane (2015), (2015) Lost in the Sun (2015), (2014) Hysteria (2014), (2014) Intramural (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 8.9 18
2016 Komedi Kostüm Bölümü
   

Son Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 6.5 10,862
2015 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,423
2015 Komedi Çeşitli 5.6 133
2015 Komedi Oyuncu 5.5 4,613
2014 Komedi Çeşitli 6.7 24,403
2014 Çeşitli 7.3 998
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.4 965

Devrim
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 73,896
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017