Giriş Kayıt
Matthew Kauth

Matthew Kauth


Matthew Kauth,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 Animasyon Çeşitli 6.5 144,155

Minyonlar
2015 Animasyon Çeşitli 6.4 177,622
2013 Animasyon Çeşitli    

Çılgın Hırsız 2
2013 Animasyon Çeşitli 7.4 324,005

Loraks
2012 Animasyon Çeşitli 6.4 85,521
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,134) Den of Thieves (2,775) Maze Runner: The Death Cure (2,498) Hostiles (1,914) Winchester (1,715) A martfüi rém (1,552) Bleeding Steel (1,515) 12 Strong (1,356) The Commuter (1,248) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,784) La casa de papel (7,298) The Big Bang Theory (3,421) Gotham (2,965) Supernatural (2,905) The Terror (2,674) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628) Arrow (2,047) The Flash (1,363) Vikings (1,343)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018