Giriş Kayıt
Sandra Mroczka

Sandra Mroczka


Oyuncu

Sandra Mroczka, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.4 27
2016 Dram Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 5.8 6,980
2015 Biyografi Oyuncu 6.7 1,444
2015 Komedi Oyuncu 6.0 7,726
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 526
Dizi Altyazıları
Vikings (9,564) Supernatural (4,128) Mr. Robot (4,028) Game of Thrones (3,516) The Big Bang Theory (3,356) Shameless (3,170) Gotham (3,129) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,950) Arrow (2,944) The Flash (2,013)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017