Giriş Kayıt
Callan Taylor

Callan Taylor


Oyuncu

Callan Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.4 139,079
2016 Korku Oyuncu 5.6 9
2016 Komedi Oyuncu 6.6 269
2016 Komedi Oyuncu 7.6 3,219
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 123,652
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017