Giriş Kayıt
Callan Taylor

Callan Taylor


Oyuncu

Callan Taylor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 3.0 419
2017 Dram Oyuncu 8.2 170,445
2016 Komedi Oyuncu 6.5 706
2016 Komedi Oyuncu 7.6 3,219
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 130,349
Dizi Altyazıları
Westworld (7,019) The Flash (4,586) The 100 (4,479) La casa de papel (4,241) The Expanse (2,970) Legion (2,712) Supernatural (2,360) Krypton (1,911) Colony (1,853) The Big Bang Theory (1,816)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018