Giriş Kayıt
Arjun Nandakumar

Arjun Nandakumar


Oyuncu

Arjun Nandakumar, oyuncu. Grandmaster (2012), (2016) Oppam (2016), (2017) Masterpiece (2017), (2015) Su Su Sudhi Vathmeekam (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.2 185
2017 Gerilim Oyuncu 6.5 1,475
2016 Komedi Oyuncu 8.0 1,540
2015 Dram Oyuncu 7.9 885
2015 Dram Oyuncu 4.8 172
2015 Gizem Oyuncu 6.0 126
2012 Gizem Oyuncu 7.1 1,147
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018