Giriş Kayıt
Arjun Nandakumar

Arjun Nandakumar


Oyuncu

Arjun Nandakumar, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 8.0 1,540
2015 Dram Oyuncu 7.9 885
2015 Dram Oyuncu 4.8 172
2015 Gizem Oyuncu 6.0 126
2012 Gizem Oyuncu 7.1 1,147
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017