Giriş Kayıt
Robert Artz

Robert Artz


Oyuncu

Robert Artz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 4.7 1,241

İrtifa
2017 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,105

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 30,085

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.9 270,233
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 62
2015 Dram Oyuncu 4.9 141
2014 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018