Giriş Kayıt
Robert Artz

Robert Artz


Oyuncu

Robert Artz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 4.7 1,408

İrtifa
2017 Aksiyon Oyuncu 4.0 2,130

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 32,099

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.9 285,209
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,253
2016 Suç Oyuncu 7.8 141
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 62
2015 Dram Oyuncu 4.9 141
2014 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018