Giriş Kayıt
Robert Artz

Robert Artz


Oyuncu

Robert Artz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,704
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 62
2015 Dram Oyuncu 4.9 141
2014 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017