Giriş Kayıt
Robert Artz

Robert Artz


Oyuncu

Robert Artz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

İrtifa
2017 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,910

Ezeli Rekabet
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 20,846
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,883
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 62
2015 Dram Oyuncu 4.9 141
2014 Kısa Metraj Oyuncu 9.2 11
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (12,260) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,664) Last Flag Flying (2,452) The Man from Earth: Holocene (2,430) Geostorm (2,397) The Open House (1,360) Dunkirk (1,194) The Foreigner (1,059) It (1,013)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,269) Black Mirror (5,681) Supernatural (4,750) The Big Bang Theory (4,084) Shameless (2,683) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,627) The Blacklist (2,261) The Flash (1,930) The X Files (1,922) Knightfall (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018