Giriş Kayıt
Constance Dasse

Constance Dasse


Oyuncu

Constance Dasse, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,522

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Oyuncu 5.6 5,481
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,561
2014 Oyuncu 7.3 998

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,327

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 92,316

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Oyuncu 6.2 145,940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017