Giriş Kayıt
Constance Dasse

Constance Dasse


Oyuncu

Constance Dasse, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 4,372

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Oyuncu 5.6 5,840

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Oyuncu 6.7 26,631
2014 Oyuncu 7.3 998

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 16,590

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 97,617

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Oyuncu 6.2 157,436
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018