Giriş Kayıt
Constance Dasse

Constance Dasse


Oyuncu

Constance Dasse, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 3,211

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Oyuncu 5.6 5,337
2014 Komedi Oyuncu 6.7 24,236
2014 Oyuncu 7.3 998

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,103

Ölümle Yaşam Arasında
2003 Suç Oyuncu 7.6 91,301

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Oyuncu 6.2 143,696
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,588) Assassin's Creed (8,461) Doctor Strange (4,705) Allied (4,060) Moana (2,789) Forushande (2,521) Arrival (2,438) Split (2,376) Lion (2,026) Hacksaw Ridge (1,681)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,331) The Flash (5,024) Vikings (3,916) Supernatural (3,097) Blindspot (2,623) Suits (2,361) Sherlock (2,277) The Big Bang Theory (1,830) The Expanse (1,652) The Vampire Diaries (1,560)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017