Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 536,295
2015 Dram Oyuncu 6.6 46,440

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 226,007

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 278,734

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 589,919

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 117,559

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 414,856

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 358,157

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 287,961
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 332,881

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 56,122
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 16,909

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 526,962

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 411,583

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 14,799
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 65,990

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 272,798

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,312,857

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 647,224
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Dizi Altyazıları
Westworld (5,543) The Expanse (2,249) La casa de papel (2,125) Colony (1,889) The 100 (1,873) Luke Cage (1,821) Genius (1,357) The Crossing (1,121) 12 Monkeys (1,004) Vikings (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018