Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 467,979
2015 Dram Oyuncu 6.7 41,157

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 200,905

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 255,698

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 512,322

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 109,173

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 383,154

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 329,857

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 267,716
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 316,747

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 48,873
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 15,658

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 492,300

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 384,286

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,929
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 62,922

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 256,357

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,216,183

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 586,394
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017