Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 487,656
2015 Dram Oyuncu 6.7 42,527

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 207,659

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 261,620

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 527,363

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 111,262

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 391,332

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 336,637

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 272,064
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 321,151

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 50,426
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 15,935

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 500,792

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 390,263

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,929
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 63,617

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 259,794

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,237,955

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 599,462
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017