Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 472,659
2015 Dram Oyuncu 6.7 41,682

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 203,150

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 257,600

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 517,295

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 109,822

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 385,824

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 332,077

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 269,012
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 318,159

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 49,406
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 15,729

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 495,043

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 386,284

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,929
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 63,170

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 257,515

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,223,165

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 590,916
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017