Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 442,510
2015 Dram Oyuncu 6.7 39,197

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 194,149

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 248,528

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 494,341

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 106,346

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 372,971

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 320,883

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 262,081
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 309,214

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 46,812
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 15,302

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 481,777

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 376,247

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 13,563
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 62,012

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 251,314

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,188,957

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 570,066
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017