Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 529,158
2015 Dram Oyuncu 6.7 45,904

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 223,586

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 275,878

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 571,153

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 116,476

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 411,419

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 355,189

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 285,486
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 330,932

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 54,952
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 16,791

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 523,073

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 408,334

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 14,799
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 65,658

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 270,809

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,299,972

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 639,579
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018