Giriş Kayıt
Hrvoje Klecz

Hrvoje Klecz


Oyuncu

Hrvoje Klecz, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 517,815
2015 Dram Oyuncu 6.7 44,906

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 218,233

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 271,136

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 555,137

Sihirli Orman
2014 Macera Oyuncu 6.0 114,684

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 Macera Oyuncu 7.4 405,279

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Oyuncu 6.7 348,930

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 280,863
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 327,554

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Oyuncu 7.8 53,441
2013 Biyografi Oyuncu 5.5 16,399

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 516,160

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.3 402,242

Piyano
2013 Müzik Oyuncu 5.9 14,799
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 64,966

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.6 266,746

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,277,054

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 624,019
2002 Macera Oyuncu 7.3 1,899
Dizi Altyazıları
Vikings (19,686) Black Mirror (5,464) Supernatural (3,938) The Big Bang Theory (3,525) The Flash (3,312) Shameless (3,162) The Blacklist (1,951) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,798) The X Files (1,575) Knightfall (1,318)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018