Giriş Kayıt
Michelle Veintimilla

Michelle Veintimilla


Oyuncu

Michelle Veintimilla, oyuncu. Not Cool (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5.7 12,749

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 15,568
2014 Suç Oyuncu 7.9 153,479
2014 Komedi Oyuncu 5.1 4,242
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,864
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017