Giriş Kayıt
Michelle Veintimilla

Michelle Veintimilla


Oyuncu

Michelle Veintimilla, oyuncu. Not Cool (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarhoş Ebeveynler
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5.7 15,213

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 18,130
2014 Komedi Oyuncu 4.8 4,664
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 169,412
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,916
Dizi Altyazıları
Vikings (16,971) Shameless (7,442) Black Mirror (6,710) The Flash (4,645) The Big Bang Theory (2,512) Star Trek: Discovery (2,469) Supernatural (2,409) The Blacklist (1,355) Bron/Broen (1,244) Supergirl (1,223)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018