Giriş Kayıt
Michelle Veintimilla

Michelle Veintimilla


Oyuncu

Michelle Veintimilla, oyuncu. Not Cool (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5.7 12,905

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 15,872
2014 Komedi Oyuncu 5.1 4,242
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 155,227
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,872
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017