Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michelle Veintimilla

Michelle Veintimilla


Oyuncu

Michelle Veintimilla, oyuncu. Not Cool (2014) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Oyuncu 5.7 12,030

Babalar ve Kızları
2015 Dram Oyuncu 7.1 13,735
2014 Suç Oyuncu 8.0 147,002
2014 Komedi Oyuncu 5.1 4,242
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,924
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017