Giriş Kayıt
James Bloor

James Bloor


Oyuncu

James Bloor, oyuncu. Dunkirk (2017), Nameja gredzens (2018), (2017) Leatherface (2017), (2017) Yıldızlar Asla Ölmez (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 514

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 2,639
2017 Korku Oyuncu 5.0 11,310
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 380,465
2017 Macera Oyuncu 4.2 358
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,477
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,358
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018