Giriş Kayıt
James Bloor

James Bloor


Oyuncu

James Bloor, oyuncu. La corrispondenza (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 542
2017 Korku Oyuncu 5.1 6,087
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 251,386
2017 Macera Oyuncu 4.2 358
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,477
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,179
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017