Giriş Kayıt
James Bloor

James Bloor


Oyuncu

James Bloor, oyuncu. Carnage: Swallowing the Past (2017), Dunkirk (2017), Nameja gredzens (2018), (2017) Leatherface (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 548

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 3,701
2017 Korku Oyuncu 5.0 12,082
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 395,853
2017 Komedi Oyuncu 7.9 905
2017 Macera Oyuncu 4.2 358
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,477
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,490
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018