Giriş Kayıt
James Bloor

James Bloor


Oyuncu

James Bloor, oyuncu. La corrispondenza (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 388

Film Yıldızları Liverpool'da Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 1,263
2017 Korku Oyuncu 5.0 10,123
2017 Aksiyon Oyuncu 8.1 349,898
2017 Macera Oyuncu 4.2 358
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,477
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,289
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018