Giriş Kayıt
James Bloor

James Bloor


Oyuncu

James Bloor, oyuncu. La corrispondenza (2016) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Macera Oyuncu 4.1 285
2017 Biyografi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.0 2,182
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,848
- Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,139) Kidnap (4,164) The Fate of the Furious (3,966) The Boss Baby (2,759) Contratiempo (1,894) Dangal (1,728) The Great Wall (1,510) The LEGO Batman Movie (1,334) Get Out (1,322) The Shack (1,151)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,652) American Gods (5,870) Fargo (4,841) Lucifer (4,774) The 100 (2,887) Into the Badlands (2,876) Arrow (2,614) Twin Peaks (2,051) The Flash (1,907) 12 Monkeys (1,854)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017