Giriş Kayıt
Teagan Jai Boyd

Teagan Jai Boyd


Oyuncu

Teagan Jai Boyd, oyuncu. In Good Spirits (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 4.0 25
2017 Komedi Oyuncu 4.7 803
2016 Komedi Oyuncu 7.4 22
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,764
2015 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018