Giriş Kayıt
Lee Won Gun

Lee Won Gun


Oyuncu

Lee Won Gun, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 5
2017 Oyuncu 7.8 16

2016 Dram Oyuncu 7.3 795
2016 Suç Oyuncu 7.6 13
2015 Komedi Oyuncu 8.1 71
2015 Komedi Oyuncu 7.2 165
2014 Komedi Oyuncu 7.9 39
Dizi Altyazıları
Vikings (12,063) Shameless (6,947) Black Mirror (5,737) The Flash (4,119) Star Trek: Discovery (2,307) The Big Bang Theory (1,460) Bron/Broen (1,134) Supergirl (1,096) Black Lightning (1,057) Stranger Things (1,026)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018