Giriş Kayıt
Lee Won Gun

Lee Won Gun


Oyuncu

Lee Won Gun, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 8.0 9
2017 Dram Oyuncu 7.0 5
2017 Komedi Oyuncu 7.8 73

2016 Dram Oyuncu 7.3 795
2016 Suç Oyuncu 7.6 13
2015 Komedi Oyuncu 8.1 71
2015 Komedi Oyuncu 7.2 165
2014 Komedi Oyuncu 7.9 39
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,967) Supernatural (3,941) The Flash (3,367) The Terror (2,756) Legion (2,486) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,112) The Expanse (2,025) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018