Giriş Kayıt
Lee Won Gun

Lee Won Gun


Oyuncu

Lee Won Gun, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 8.0 9
2017 Dram Oyuncu 7.0 5
2017 Komedi Oyuncu 7.8 73

2016 Dram Oyuncu 7.3 795
2016 Suç Oyuncu 7.6 13
2015 Komedi Oyuncu 8.1 71
2015 Komedi Oyuncu 7.2 165
2014 Komedi Oyuncu 7.9 39
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018