Giriş Kayıt
Baptiste Rogron

Baptiste Rogron


Animasyon

Baptiste Rogron, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Animasyon 7.8 85,213
2016 Animasyon Animasyon 7.1 97,147

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 Animasyon Animasyon 7.1 854
2014 Animasyon Animasyon    

Zürafa
2012 Animasyon Animasyon 7.0 1,021
2011 Animasyon Animasyon 5.7 417

Red Kit: Batıya Hücum
2007 Animasyon Animasyon 6.2 881
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017