Giriş Kayıt
Baptiste Rogron

Baptiste Rogron


Animasyon

Baptiste Rogron, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Animasyon 7.9 65,101
2016 Animasyon Animasyon 7.2 86,652
2016 Kısa Metraj Animasyon 7.1 533
2014 Animasyon Animasyon    

Zürafa
2012 Animasyon Animasyon 7.0 1,021
2011 Animasyon Animasyon 5.7 417

Red Kit: Batıya Hücum
2007 Animasyon Animasyon 6.2 881
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017