Giriş Kayıt
Baptiste Rogron

Baptiste Rogron


Animasyon

Baptiste Rogron, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Animasyon 7.9 70,283
2016 Animasyon Animasyon 7.2 88,690
2016 Kısa Metraj Animasyon 7.1 533
2014 Animasyon Animasyon    

Zürafa
2012 Animasyon Animasyon 7.0 1,021
2011 Animasyon Animasyon 5.7 417

Red Kit: Batıya Hücum
2007 Animasyon Animasyon 6.2 881
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017