Giriş Kayıt
Han Zhang

Han Zhang


Yapımcı

Han Zhang, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 6.2 37
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 2,542
2014 Gerilim Yapımcı 6.8 335

Ayrılmaz İkili
2011 Dram 5.4 1,754
2011 Dram Yapımcı 4.7 405
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (10,614) Assassin's Creed (8,922) Doctor Strange (5,300) Allied (4,386) Passengers (3,309) Moana (3,050) Arrival (2,827) Forushande (2,688) Split (2,495) Lion (2,206)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,792) The Flash (6,590) Vikings (4,394) Supernatural (3,291) Blindspot (3,012) Suits (2,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,732) Sherlock (2,606) Arrow (2,515) Black Sails (2,039)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017