Giriş Kayıt
Han Zhang

Han Zhang


Yapımcı

Han Zhang, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    
2017 Komedi Yapımcı    

Soğuk Savaş 2
2016 Aksiyon Yapımcı 6.7 1,811
2016 Dram Yapımcı 6.2 37
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 2,838

Kızıl Amnezi
2014 Suç Yapımcı 6.9 412

Ayrılmaz İkili
2011 Dram 5.4 1,754
2011 Dram Yapımcı 4.7 405
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018