Giriş Kayıt
Han Zhang

Han Zhang


Yapımcı

Han Zhang, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı 5.3 155
2017 Komedi Yapımcı    

Soğuk Savaş 2
2016 Aksiyon Yapımcı 6.7 1,811
2016 Dram Yapımcı 6.2 37
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,530

Kızıl Amnezi
2014 Suç Yapımcı 6.9 412

Ayrılmaz İkili
2011 Dram 5.4 1,754
2011 Dram Yapımcı 4.7 405
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,613) Hostiles (2,837) Den of Thieves (2,793) Maze Runner: The Death Cure (2,277) 12 Strong (2,162) Wildling (1,793) Peter Rabbit (1,098) The Commuter (1,067) Submergence (989) Winchester (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,799) The Terror (3,517) The Flash (2,874) Legion (2,811) The Crossing (2,287) Supernatural (1,689) Vikings (1,432) The Expanse (1,398) The Big Bang Theory (1,215) Fear the Walking Dead (1,045)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018