Giriş Kayıt
Muthumani

Muthumani


Oyuncu

Muthumani, oyuncu. (2017) Jomonte Suvisheshangal (2017), (2016) Kammatti Paadam (2016), (2015) Su Su Sudhi Vathmeekam (2015), (2013) Annayum Rasoolum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.1 1,682
2016 Komedi Oyuncu 7.2 114
2016 Komedi Oyuncu 6.2 19
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,095
2016 Aksiyon Oyuncu 3.8 87
2016 Dram Oyuncu 5.7 254
2016 Komedi Oyuncu 4.6 83
2015 Komedi Oyuncu 4.4 91
2015 Dram Oyuncu 7.9 885
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 548
2015 Dram Oyuncu 4.8 172
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 536
2015 Dram Oyuncu 2.9 59
2015 Dram Oyuncu 6.6 247
2015 Dram Oyuncu 6.9 264
2015 Dram Oyuncu 4.9 14
2013 Romantik Oyuncu 7.3 910
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (4,823) Kidnap (4,671) Beauty and the Beast (3,228) Contratiempo (1,742) The Fate of the Furious (1,658) Redivider (1,437) Dangal (1,302) The Boss Baby (1,210) The Great Wall (1,092) Get Out (956)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,105) Better Call Saul (6,757) American Gods (6,449) Lucifer (4,816) Twin Peaks (4,482) Into the Badlands (3,864) Supernatural (3,668) Gotham (3,555) Fargo (2,975) 12 Monkeys (2,906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017